Slalom wedstrijden in Duitsland

LippstadtNog niet zo heel lang geleden gingen de Nederlandse slalomvaarders graag en veel naar Duitse wedstrijden, Voornamelijk in Nordrhein-Westfalen. Deze wedstrijden zijn over het algemeen zeer goed georganiseerd en bieden een groter deelnemersveld, dus iets meer sportieve uitdaging dan de Holland Cups. Zie ook het plaatje van de wedstrijd in Lippstadt. In Schwerte en Dorsten zijn echter een redelijk grote en goede wedstrijd op bijna vlak water, dus voor iedereen toegankelijk. 

Het zou goed of leuk zijn als er weer of en toe gevaren wordt op Deze duitse wedstrijden. Hieronder staan een aantal voorbeelden van wedstrijden met inschrijflink. Spreek ook samen met andere clubs af naar welke wedstrijden je toe wil gaan. Neem tent en /of caravan mee en maak er een mooi weekend op en om het water.

De meeste informatie is te vinden via: www.kanu.de

Als je heel snel bent kan je je nog inschrijven voor de wedstrijd in Schwerte(D),  op 7/8- mei
In Neuss vindt een slalom plaats bij de Gnadentaler Mühle. Inschrijf link  op 21/22- mei
Weer een week later op 3/4 juni kan je naar Unna(D), en de week daarna (11/12 juni) naar Neheim-Husten(D). Ook niet ver over de grens.
Iets later is een wedstrijd in Dorsten(D) op 27-28/8
In Hohenlimburg zijn de Deutsche Meistershaften op van 16/18 september, wellicht mogen er ook Nederlanders mee doen, maar dat moet even met de organisatie overlegd worden.

De Duitse organisaties zijn wel wat punktlicher, dus inschrijving, licenties en telpostindelingen moeten wel in orde zijn!

Succes!

Disclaimer

Deze website is zuiver informatief en kan niet gebruikt worden het enige leermiddel of enige bron om de kano(slalom)sport te leren kennen of te beoefenen. Kanoslalom kan fysiek belastend zijn. Trainingsadviezen zijn slechts een aanwijzing, raadpleeg deskundige trainers of medici in geval van twijfel aan je persoonlijke fysieke mogelijkheden.Contact en redactie

Kanoslalom Nederland
Maarten Holdrinet
Mail naar  
Telefoon 06-30283208

KVK nr. 57035695
BTW nr. NL142198225B02
Algemene Voorwaarden
Aangesloten bij:

NLcoach-logo

SBB

Sport Institute Europe