Maaslandse Kano Vereniging 40 jaar!

De Maaslandse Kano Vereniging (MKV) uit Oss bestaat 40 jaar. Dat moet gevierd worden! Tijdens de jaarlijkse slalomwedstrijd op 18 juni wordt hier uitgebreid bij stil gestaan.MKV parcours

De MKV is als slalomvereniging iets jonger dan een aantal andere verenigingen uit de regio, maar daarom niet minder wat betreft historie. Vanaf het begin komen van de MKV goede slalomvaarders en zelfs een aantal Nederlands kampioenen. Ook op het gebied van toervaren op vlak en wild water is er bij de MKV veel te doen. Een paar jaar terug waren de Dutch Playboat Challenge Freetyle wedstrijden in Oss heel bekend met varen op een grote golf van een speedboot in de haven van Oss.

In het slalomwedstrijd weekend wordt er uitgebreid stil gestaan bij het 40-jarig jubileum van de club en deze gebeurtenis wordt extra opgeluisterd met een wedstrijd waarbij alle medaillewinnaars van de Nederlands kampioenschappen het tegen elkaar kunnen opnemen in een speciale MASTER Klasse.

Iedereen die op een NK in de afgelopen 40 jaar een medaille heeft gehaald, mag mee strijden. In het document met de geschiedenis van kanoslalom in Nederland, staan bijna alle medaillewinnaars.
Je kan je opgeven voor deze wedstrijd bij

Meer informatie over de MKV-wedstrijd is te vinden op deze site.

MKV logo

Disclaimer

Deze website is zuiver informatief en kan niet gebruikt worden het enige leermiddel of enige bron om de kano(slalom)sport te leren kennen of te beoefenen. Kanoslalom kan fysiek belastend zijn. Trainingsadviezen zijn slechts een aanwijzing, raadpleeg deskundige trainers of medici in geval van twijfel aan je persoonlijke fysieke mogelijkheden.Contact en redactie

Kanoslalom Nederland
Maarten Holdrinet
Mail naar  
Telefoon 06-30283208

KVK nr. 57035695
BTW nr. NL142198225B02
Algemene Voorwaarden
Aangesloten bij:

NLcoach-logo

SBB

Sport Institute Europe