Basiscursus NKSV De Batavier Nijmegen

De Nijmeegse Kano Sport Vereniging “NKSV De Batavier” organiseert elk voor- en najaar een introductiecursus voor mensen die willen kennismaken met de kanosport. In korte tijd leer je van onze ervaren leden de belangrijkste basisvaardigheden. Vervolgens is er gelegenheid om deze basisvaardigheden in praktijk te brengen tijdens een dagtocht op vlak  en/of licht stromend water.

Iedereen ouder dan 16 jaar die kan zwemmen wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen (jongere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom, maar wel in overleg met de ouders).

De eerst volgende basis cursus wordt gehouden op de volgende data: 20 en 27 september en 4 en 11 oktober 2016 van 19:30 tot 21 uur

(check de site van NKSV De Batavier voor meest actuele informatie)

.

Aansluitend wordt dit jaar een vervolg cursus gegeven  om diegene die door willen met deze mooi sport aan te laten sluiten op de reguliere club trainingen. Dit gebeurt op de verschillende data, in overleg met de trainers van polo, vlakwater of slalom.

De cursussen vinden plaats op onze kanovijver bij de loods en eventueel deels op het Maas Waal kanaal. (50 m lopen van de loods)

Kosten voor deelname (per cursus) zijn € 50.- Dit is inclusief het gebruik van het clubmateriaal (kano, peddel, spatzeil, zwemvest en helm). Niet inbegrepen zijn reis en verblijfskosten, voor zover van toepassing.

Indien men aansluitend aan het arrangement lid wordt van de kanoclub, dan ontvangt men € 25,- retour van de betaalde deelname kosten, welke verrekend worden met de eerste contributiefactuur.

Belangstellenden kunnen contact opnemen via de contactpagina van NKSV de Batavier of door te mailen naar 

Disclaimer

Deze website is zuiver informatief en kan niet gebruikt worden het enige leermiddel of enige bron om de kano(slalom)sport te leren kennen of te beoefenen. Kanoslalom kan fysiek belastend zijn. Trainingsadviezen zijn slechts een aanwijzing, raadpleeg deskundige trainers of medici in geval van twijfel aan je persoonlijke fysieke mogelijkheden.Contact en redactie

Kanoslalom Nederland
Maarten Holdrinet
Mail naar  
Telefoon 06-30283208

KVK nr. 57035695
BTW nr. NL142198225B02
Algemene Voorwaarden
Aangesloten bij:

NLcoach-logo

SBB

Sport Institute Europe