Nieuwsbrief september 2015

 - - -
-

Nieuwsbrief september 2015

Items: Poortscheidsrechters, Internationale wedstrijden

Beste Maarten Holdrinet,

Tijdens de zomermaanden hebben jullie hopelijk weer veel kunnen varen op wildwater. Internationaal zijn de nodige Nederlanders op diverse wedstrijden actief geweest, maar ook de volgende generatie is flink aan het trainen gegaan.
In deze nieuwsbrief een paar foto's genomen tijdens het VKC-zomerkamp in Sault-Brenaz.September is natuurlijk Genneper molen maand, dus schrijf voor 10 september in via de website of bij je verenigingsleider. Deze maand is er eerst nog een raft evenement bij de VKC en natuurlijk ook het WK in Londen (helaas tijdens het GM-weekend).

Een laatste nieuwtje is dat Karin Leenders naar Rio gaat als international judge tijdens de Olympische Spelen. Gefeliciteerd! (bron: facebook)Poortscheidsrechter

poortscheidsrechterNederland heeft nieuwe poortscheidsrechters nodig!!!!!

Het is heel belangrijk dat er op de wedstrijden voldoende poortscheidsrechters zijn. Voor de vaarders is het erg vervelend als je benadeeld wordt door een slechte jurering. Het schiedsrechter zijn hoort er gewoon bij en er wordt van je verwacht dat je als vaarder op de hoogte bent van de reglementen en jezelf inzet tijdens wedstrijden als je zelf even niet hoeft te varen. Voor ouders of begeleiders is het natuurlijk ook fijn om actief betrokken te zijn bij de sport, bovendien kan je als scheidsrechter de wedstrijd vanaf de eerste rang bekijken. Wellicht zit er een carrière voor je in als internationale scheidsrechter. Er is een mooie hobby van te maken die je de hele wereld over kan brengen!


Lees verder


Lena Teunissen toont Europese klasse op EK Junioren & U23 in Krakow

Er is veel gevaren op het hoogste wedstrijdniveau dit jaar. Helaas is het vaak lastig voor de redactie van Kanoslalom.nl de nieuwtjes mee te krijgen, in goede en slechte tijden. Heel fijn dus dat Jan van Gestel, die als judge aanwezig was in Krakau, een leuk verslagje heeft gemaakt met wat foto's. Voor de rest is dit artikel een fuilleton van links naar andere uitslagen, voor degene die echt het naadje van de kous willen weten.

Ek jun 2015 2


Lees verderVKCraft2015

vkcraft

Op 12 en 13 september presenteren Team VET en de Volmolense Kano Club opnieuw de VKC Rafting. Dit is ook het Open NK Rafting 2015 (officieus) en een feestje van het Volmolen Energie Team voor het 10 jarig bestaan. Dit jaar zal het evenement weer vertrouwd op twee dagen plaatsvinden. Er wordt gestreden in de klassieke R4 disciplines Sprint, H2H, Slalom en Down River. 

Inschrijfgeld 100,- per team


Lees verder


Nieuw en exclusief bij Quality Bookings: Robert Bouten
Robert Bouten
Je kan Robert Bouten boeken voor een mooie presentatie over zijn weg naar de top en wat daarbij komt kijken.

Robert Bouten is ex-topsporter, Olympisch finalist en 6-voudig Nederlands kampioen. In 2008 verraste hij in de finale van de Olympische Spelen in Beijing en in 2012 maakte hij een nieuwe stap via een master in Technologie Management naar het bedrijfsleven.

https://www.quality-bookings.nl/spreker/robert-bouten/[foto van Quality Bookings.]

Kanoslalomshop
Not interested any more? Unsubscribe