Nieuwsbrief juni 2015

 - - -
-

Nieuwsbrief juni 2015

Items: EK, Jeugd- en trainerdagen en MKV-Oss

Beste Maarten Holdrinet,


De juni nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten. Ik was nog naarstig op zoek naar nieuws en informatie. Het is mijn streven om de nieuwsbrief en de website Kanoslalom.nl een breder draagvlak te geven. Ik krijg regelmatig positieve reacties op mijn website en de nieuwsbrief, maar wat echt leuk zou zijn, is wanneer er ook daadwerkelijk input voor en door slalomvaarders in komt te staan.
Lever dus nieuws aan als het er is: promoot je wedstrijd of ander evenement op aan de bijna 150 abonnees op deze site en 200 volgers of facebook.


Maaslandse Kano Vereniging Wedstrijd

 

 

foto oss

De MKV-wedstrijd wordt georganiseerd door de Maaslandse Kano vereniging in Oss  op zondag 16 juni 2019

Er wordt gevaren op het Jos Peters parcours op de Hertogswetering. Uniek bij deze wedstrijd is de start vanaf een glijbaan. Het is een echte vlakwater slalomwedstrijd, maar met een spectaculaire glijbaan aan de start. De wedstrijd wordt in z'n geheel op zondag gevaren en voorafgaand is er tijd om nog even het parcours te trainen. Ideaal dus voor beginners of kinderen.


Lees verder

EK 2015 Leipzig

Claudia Leenders en Maarten Hermans hebben meegedaan aan de EK in Leipzig.

Maarten hermans

De resultaten waren helaas niet heel heel goed, geen semifianaleplaatsen en dus ook geen finales. Laten we er op hopen dat onze steratleten juist goed aan het pieken zijn. Tijdens de eerste World-cup wedstrijden in Praag 20-21 juni, kan namelijk al een eerste stap gezet worden in de richting van Rio. (zie ook http://kanoslalom.nl/98-road-to-rio)

Blij onze toppers dan ook volgen en steunen. Houdt hun facebook pagina's in de gaten.

 Jeugd- en trainerdagen

De jeugd- en trainerdagen zijn weer terug van weggeweest!
(bijdrage door Jeroen Keeris en redactie kanoslalom.nl)

Voor de jeugd en trainer dagen willen we vanuit de commissie slalom 4 trainingen organiseren bij verschillende kano clubs.
Hiervoor nodigen we alle jeugdleden en trainers van de verschillende kano clubs uit.
Op deze manier kunnen we met de trainers kennis uitwisselen en komen de kids ook weer gezellig samen een keer op een andere beek (of bij een andere club).

veel kinderen actief op eddy rode


Lees verder
 
Kanoslalomshop
Not interested any more? Unsubscribe