Clinic

schoolgroepMeer jeugdigen in aanraking laten komen met een sportieve kant van de kanosport. Dat is de missie van Kanoslalom Nederland. Wij verzorgen daarom clinics voor scholen of andere jeugdgroepen. Er wordt gewerkt met een gedegen instructie op de kant en een snelle opbouw van basistechniek naar oefen- en spelvormen. Kanovaren is in onze ogen veel meer dan een dagje recreeren op het water, het is ook een sport waarbij je op Olympisch niveau kan acteren of op de meest afgelegen plekken kan komen tijdens expedities. 

Zorg dat ook de leerlingen van jouw school deze spetterende sport ontdekken!

Wij werken het liefst in samenwerking met een kanoclub of andere lokatie waar er voorzieningen zijn voor omkleden en douchen. Bijvoorbeeld bij onze thuislokatie van NKSV De Batavier in NIjmegen.

IVM veiligheid en een beperkt aantal beschikbare kano's zijn de groepen relatief klein (8-15 personen) en zullen  schoolklassen opgedeeld moeten worden. Op sportdag kunnen bijvoorbeeld 6 groepen van 15 leerlingen een clinic van een uur volgen.

Tijdsduur: 1 tot 2 uur
Groepsgrootte: 8-15 personen
Inhoud (veiligheids-)instructie, basistechnieken, oefen- en spelvormen

Voor meer informatie, neem contact op met Maarten Holdrinet, 06-30283208,

 opnrijtje

groepsinstructie

helmpje uitdelen

Disclaimer

Deze website is zuiver informatief en kan niet gebruikt worden het enige leermiddel of enige bron om de kano(slalom)sport te leren kennen of te beoefenen. Kanoslalom kan fysiek belastend zijn. Trainingsadviezen zijn slechts een aanwijzing, raadpleeg deskundige trainers of medici in geval van twijfel aan je persoonlijke fysieke mogelijkheden.Contact en redactie

Kanoslalom Nederland
Maarten Holdrinet
Mail naar  
Telefoon 06-30283208

KVK nr. 57035695
BTW nr. NL142198225B02
Algemene Voorwaarden
Aangesloten bij:

NLcoach-logo

SBB

Sport Institute Europe